philanopsis

Potteblomst – blomstrende gleder
til en hver smak

Alle har sine favoritter av blomstrende potteplanter. Orkideer, hortensia, duftranker eller begonia. Den evige unge St. Paulia, fargesprakende gerbera, ildtopp eller krysantemum. Utvalget varierer fortsatt en del i forhold til sesong, selv om dette ikke er så sikkert som tidligere år når de ulike slagene dukker opp i butikken.

Vi har til en hver tid et godt utvalg av blomstrende potteblomster, og nesten hver uke har vi et spesialtilbud på en blomstrende potteplante. En hver blomst trenger en god potteskjuler. Vi har på vår pottevegg variasjoner i farge og størrelse som vi håper vil kunne tilfredsstille de fleste behov.

St. Paulia potteblomst

Grønnplanter

Vi har stort utvalg av grønneplanter. Størrelse og pris varierer en del med årstidene. Størst utvalg av grønne planter har vi i januar og i august. Grønnplantesalget i august foregår i stor grad ute, noe som gjør at det er lettere å få til et større utvalg.

Spesielle grønnplanter du ønsker? Vi kan spesial bestille det meste i de fleste størrelser. Leveringstiden er kort. Spør oss!

Grønnplanter potteblomst